WAT ISICI?

Wij bieden een ervaring aan in prachtige, compacte en zelfvoorzienende hutten, hoog in de bomen. We hebben unieke architectuur gecombineerd met minimalistisch design en een lage ecologische voetafdruk.

Terwijl we ernaar streven om onze impact op de natuur te minimaliseren, is ons doel om onze impact op u te maximaliseren. Onze 6 hutten, in 3 unieke ontwerpen, maken u los van de wereld en de drukte van het dagelijkse leven.

Ze bieden u alle ruimte om u te verbinden met de omgeving, tijd te maken voor uw dierbaren en uw innerlijke balans te herstellen. Geniet samen van de natuur, lees een boek of waardeer gewoon de stilte om u heen met een kopje thee. Dit is uw moment.

THEGLASS CUBE

Hangend op meer dan 4 meter boven de grond, biedt deze heldere glazen cabine singles of koppels een onvergetelijke ervaring van 360° omringd door de natuur. Eenmaal binnen, is de kans groot dat u er niet meer uit wilt. De blokhut Glass Cube van 30 m² beschikt over een uitgeruste keuken, een woonkamer, een eetkamer en een mezzanine voor 2 personen.

De badkamer heeft een droog toilet en u kunt binnen genieten van een warme douche. Om u de natuur ten volle te laten zien, ervaren en zelfs ruiken heeft de Glazen Kubus ook een dakterras van 15m² tussen de boomtoppen met een uniek uitzicht op uw omgeving. Als u stil genoeg bent, kunt u misschien zelfs onze inwonende eekhoorns ontmoeten.

BOEK CUBE

THEFLYING FERMETTE

Misschien verlangt u ernaar om de natuur in te trekken, maar waardeert u ook het knusse, besloten gevoel van een meer beschutte schuilplaats 's nachts. Dan geeft onze Flying Fermette u een geborgen thuisgevoel hangend in het midden van de boomtoppen .Op 3 meter boven de grond, heeft de 31m² grote cabine 2 grote glazen fronten aan beide uiteinden van de cabine die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende bos. Het overdekte terras van 5m² geeft u de mogelijkheid om nog dichter bij de natuur te komen, zelfs als het regent.

De muren en het dak, gemaakt van gerecycled schuurhout, geven dit toevluchtsoord een onverwacht vertrouwd gevoel in een ongewone omgeving, omdat het is geïnspireerd op de traditionele Belgische fermette.De Flying Fermette hut heeft een keuken, woonkamer en een eetkamer aansluitend op het overdekte terras. De badkamer is uitgerust met een droogtoilet. De mezzanine biedt plaats aan 2 personen en op een slaapbank kunnen nog eens 2 gasten slapen.

BOEK VLIEGENDE FERMETTE

THETOWER

Onze indrukwekkende 8 meter hoge toren biedt het beste van twee werelden voor u en uw gezin. Het is een veilige haven dicht bij de aarde. Op 1 meter boven de grond is hij gemakkelijk - en veilig - toegankelijk voor alle leeftijden. In dit stoere toevluchtsoord van 35 m² draait alles om echte en authentieke verbinding, omdat het ontwerp u aanmoedigt om ononderbroken tijd met elkaar door te brengen. Tegelijkertijd verlies je nooit het contact met de natuur door zorgvuldig omkaderde uitzichten aan elke kant van de cabine. Creëer een intieme sfeer door samen een warm, gezellig vuur te maken.

En wat is een betere manier om een magische dag af te sluiten dan sterren te kijken vanaf het 8 meter hoge dakterras tussen de hoogste boomtoppen?Geen zorgen als je hoogtevrees hebt.De Toren biedt onderdak aan maximaal 6 (Toren #2) of 4 (Toren #1) personen. De 2 mezzanines hebben elk een slaapruimte voor 2 personen en een slaapbank in de Tower #2 biedt plaats aan nog eens 2 personen. De cabine heeft een keuken, woonkamer, eetkamer en een badkamer met een droogtoilet en douche.

BOEKEN TOREN

CHOOSE#SIMPLYSILENCE

We moedigen u aan om u uw telefoon en sociale media los te laten tijdens uw verblijf. Om ervoor te zorgen dat u foto's kunt maken van deze onvergetelijke ervaring, voorzien we in elke hut een oplaadpunt voor uw smartphone.

BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN

Bekijk de #latergrammen van degenen die voor stilte kozen.