WAT IS ICI?

Wij bieden een ervaring aan in prachtige, compacte en zelfvoorzienende hutten, hoog in de bomen. We hebben unieke architectuur gecombineerd met minimalistisch design en een lage ecologische voetafdruk.

Terwijl we ernaar streven om onze impact op de natuur te minimaliseren, is ons doel om onze impact op u te maximaliseren. Onze 6 hutten, in 3 unieke ontwerpen, maken u los van de wereld en de drukte van het dagelijkse leven.

They provide you with all the space you need to  connect with the environment, make time for your loved ones and restore your inner balance. Enjoy nature together, read a book or simply appreciate the silence around you with a cup of tea.

 

Dit is jouw moment.

THEGLASS CUBE

Hangend op meer dan 4 meter boven de grond, biedt deze heldere glazen cabine singles of koppels een onvergetelijke ervaring van 360° omringd door de natuur. Eenmaal binnen, is de kans groot dat u er niet meer uit wilt. De blokhut Glass Cube van 30 m² beschikt over een uitgeruste keuken, een woonkamer, een eetkamer en een mezzanine voor 2 personen.

De badkamer heeft een toilet en u kunt genieten van een warme douche. Om u toe te laten de natuur ten volle te zien, te beleven en zelfs te ruiken heeft de Glazen Kubus ook een dakterras van 15m² tussen de boomtoppen met een uniek uitzicht op uw omgeving. Als u stil genoeg bent, kunt u misschien zelfs onze inwonende eekhoorns ontmoeten.

BOEK CUBE

THEFLYING FERMETTE

Misschien verlangt u ernaar om de natuur in te trekken, maar waardeert u ook het knusse, besloten gevoel van een meer beschutte schuilplaats 's nachts. Dan geeft onze Flying Fermette u een geborgen thuisgevoel hangend in het midden van de boomtoppen .
Op 3 meter boven de grond, heeft de 31m² grote cabine 2 grote glazen fronten aan beide uiteinden van de cabine die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende bos. Het overdekte terras van 5m² geeft u de mogelijkheid om nog dichter bij de natuur te komen, zelfs als het regent.

De muren en het dak, gemaakt van gerecycled schuurhout, geven dit toevluchtsoord een onverwacht vertrouwd gevoel in een ongewone omgeving, omdat het is geïnspireerd op de traditionele Belgische fermette.
De Flying Fermette cabine heeft een keuken, een woonkamer en een eetkamer aansluitend op het overdekte terras. De badkamer is uitgerust met een toilet. De mezzanine biedt plaats aan 2 personen en op een slaapbank kunnen nog eens 2 gasten slapen.

BOEK VLIEGENDE FERMETTE

THETOWER

Onze indrukwekkende 8 meter hoge toren biedt het beste van twee werelden. Het is een veilig toevluchtsoord dicht bij de aarde, op 1 meter boven de grond. Tegelijkertijd kun je via de binnenladder naar boven klimmen, naar de top van de cabine, op 9 meter hoogte. Dit stoere toevluchtsoord van 35 m² staat in het teken van echte en authentieke verbinding, omdat het ontwerp u aanmoedigt om ononderbroken tijd samen door te brengen. Tegelijkertijd verliest u nooit het contact met de natuur door de zorgvuldig omkaderde uitzichten aan elke kant van de cabine. Creëer een intieme sfeer door samen een warm, gezellig vuur te maken in de vuurplaats.

En wat is een betere manier om een magische dag af te sluiten dan sterren te kijken vanaf het 9 meter hoge dakterras tussen de hoogste boomtoppen?
Geen zorgen als je hoogtevrees hebt.
De Toren biedt onderdak aan maximaal 6 (Toren #2) of 4 (Toren #1) personen. De 2 mezzanines hebben elk een slaapruimte voor 2 personen en een slaapbank in de Tower #2 biedt plaats aan nog eens 2 personen. De cabine heeft een keuken, woonkamer, eetkamer en een badkamer met een toilet en douche.

BOEKEN TOREN

CHOOSE#SIMPLYSILENCE

We moedigen u aan om u uw telefoon en sociale media los te laten tijdens uw verblijf. Om ervoor te zorgen dat u foto's kunt maken van deze onvergetelijke ervaring, voorzien we in elke hut een oplaadpunt voor uw smartphone.

BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN

Bekijk de #latergrammen van degenen die voor stilte kozen.