IN THE TREES

THE

GLASS CUBE

Hangend op meer dan 4 meter boven de grond, biedt deze heldere glazen cabine aan singles of koppels een onvergetelijke ervaring van 360° omringd door de natuur. Eenmaal binnen, is de kans groot dat u er niet meer uit wilt.

 

De Glass Cube van 30 m² beschikt over een uitgeruste keuken, een woonkamer, een eetkamer en een mezzanine voor 2 personen. De badkamer heeft een toilet en u kunt binnen genieten van een warme douche.

 

Om de natuur volledig te kunnen zien, ervaren en zelfs te ruiken heeft de Glass Cube ook een dakterras van 15 m² tussen de boomtoppen met uniek uitzicht op uw omgeving. Als je stil genoeg bent, kun je misschien zelfs onze inwonende eekhoorns ontmoeten...

BOOK CUBE

THE

FLYING FERMETTE

Misschien verlang je ernaar om de natuur in te gaan, maar waardeer je ook het knusse, cosy gevoel geborgen tussen de bomen.

 

Op 3 meter boven de grond heeft de cabine van 31 m² 2 grote glazen partijen aan beide uiteinden van de cabine, die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende bos. Op het overdekte terras van 4 m² komt u nog dichter bij de natuur, zelfs als het regent.

 

De muren en het dak, gemaakt van gerecycleerd hout, geven dit toevluchtsoord een onverwacht vertrouwd gevoel in een ongewone omgeving, geïnspireerd op de traditionele Belgische fermette.

 

De Flying Fermette cabin heeft een keuken, woonkamer en een eetkamer met aansluitend het overdekte terras. De badkamer is voorzien van een toilet. De mezzanine biedt plaats aan 2 personen en een slaapbank biedt plaats aan 2 extra gasten.

BOOK FLYING FERMETTE

THE

TOWER

Onze indrukwekkende 8 meter hoge Tower biedt het beste van twee werelden voor u en uw gezin. Het is een veilige haven dicht bij de aarde. Op 1 meter boven de grond is het gemakkelijk – en veilig – toegankelijk voor alle leeftijden.

 

Dit stevige toevluchtsoord van 35 m² draait helemaal om echte en authentieke verbinding, omdat het ontwerp je aanmoedigt om ononderbroken tijd samen door te brengen. Tegelijkertijd verlies je nooit het contact met de natuur door zorgvuldig ingelijste uitzichten aan elke kant van de cabine. Creëer een intieme sfeer door samen een warm, gezellig vuur te maken aan de kachel.

 

En wat is een betere manier om een ​​magische dag af te sluiten, dan sterren te kijken vanaf het 8 meter hoge dakterras tussen de hoogste boomtoppen?

 

De Toren biedt onderdak aan maximaal 6 (Toren #2) of 4 (Toren #1) personen. De 2 mezzanines hebben elk een slaapgedeelte voor 2 personen en een slaapbank in de toren #2 is geschikt voor nog eens 2 personen. De hut heeft een keuken, woonkamer, eetkamer en een badkamer met een toilet en douche.

BOOK TOWER

KIES
#SIMPLYSILENCE

We raden je graag aan om even te disconnecteren van sociale media en het internet-gebeuren.

 

Bekijk de #latergrams van degenen die simpelweg voor stilte kozen.

CHECK AVAILABILITY

WAAR IS

IN THE TREES?

Klaar om te kiezen voor simply silence? Kom ons opzoeken op 50° 20′ NB, 5° 26′ OL.

 

Onze 6 boomhutten hangen verspreid in een bos van 11,2 hectare aan de rand van het dorp Humain. Dit pittoreske gehucht met 250 inwoners ligt op een boogscheut van Marche-en-Famenne, op de grens tussen de provincies Luxemburg en Namen.

 

Op slechts 1:15 uur rijden van Brussel kom je volledig los temidden van bos en velden. Een staycation was nog nooit zo toegankelijk.

 

Ons bos ligt tussen de Ourthe en de Lessevallei.

Het maakt deel uit van de regio Pays-de-Famenne met tal van historische dorpjes zoals Durbuy, Rochefort, Hotton, Nassogne en Somme-Leuze.