wie is
ici?

ICI zag het levenslicht in 2018 en is het geesteskind van Tim Goes en Toon Haverals, twee bevriende Belgische ondernemers die beiden reeds jaren actief zijn in architectuur en vastgoed. Hun gezamenlijke liefde voor het leven, passie voor vastgoed en bezorgdheid over een aantal maatschappelijke evoluties, bracht hen tot het bedenken van een innovatief concept.

Na talrijke weekendjes in de uithoeken van België en de wereld, ontmoetingen met andere culturen en mensen met verschillende achtergronden, groeide de overtuiging dat het tijd is voor een revolutie in onze manier van reizen en ontspannen. Een nieuw aanbod dringt zich op.

meet
tim

Tim Goes is een handelsingnieur (Solvay Business school) van opleiding met een postgraduaat in Hospitality Management van Cornell. Hij is sinds kleins af aan gepassioneerd door de verschillende vormen van vastgoed en ondernemerschap. Zijn interesses liggen op het snijpunt van hospitality, vastgoed en de experience economy.  Veder heeft Tim een particuliere interesse in alles wat fauna en flora betreft.

Voor Tim zich full-time op ICI heeft gezet was hij verantwoordelijk voor de investeringen van een vastgoedinvesteringsfonds. Tim legt zich oa toe op het dage dagelijks bestuur en verdeelt zijn tijd tussen Brussel en Luxemburg. In zijn vrije tijd gaat Tim graag sporten in de natuur en tijd spenderen met zijn dochtertje Alice.

meet
toon

Toon Haverals is een gepassioneerd burgerlijk ingenieur-architect met een executive master in Real Estate Management, aangevuld met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling. Toon is Managing Partner van het Antwerps vastgoedbedrijf LIFE en Partner bij ICI. Toon ziet het als een voorrecht, maar ook als een verantwoordelijkheid om met vastgoed de algehele kwaliteit van leven te vergroten.

Zichzelf continu opnieuw uitvinden en meedenken over nieuwe manieren van leven en werken zijn voor hem de basis voor toekomstbestendige ontwikkeling en langetermijnwaarde.

De passie van Toon in zijn professioneel leven blijkt ook in zijn leven… Het meest houdt hij van reizen en nieuwe culturen ondekken die hem inspireren. Het hoofd wordt regelmatig leeggemaakt door een marathon te lopen of van een helling af te glijden. Zijn hart is gevuld met liefde voor zijn vriendin Yacine, dochtertje Scottie en vrienden en familie.

Het leven in het ICI…